Aktuális
Itt add meg az alcímet

Szilveszteri menü

ARANYSZARVAS ÉTTEREM HÉVÍZ 2017. DECEMBER 31.

A

Pohár pezsgő a Törley pincéből

Garnéla ráksaláta fokhagymás pirítóssal

Húsleves falusi módra

Muflongerinc rostlapon pirongatva csipkebogyós mártáson tálalva, hercegnő burgonyával

Forró palacsinta Aranyszarvas módon

12.000,- Ft

B

Pohár pezsgő a Törley pincéből

Mozzarella caprese

Vargánya gombából készített krémes leves

Sertésnek legjava szalonnába bújtatva kacsa májára halmozva burgonyakrokettel

A híres Somló galuskája

12.000,- Ft

C

Pohár pezsgő a Törley pincéből

Libának mellehúsa és annak tepertője hidegen tálalva hagymalekvárral és kerti javakkal

Vad muflon húsából főzött tartalmas leves

Cognacban érlelt hátszín erdő gombáival, burgonyakrokett körítéssel

Gundelék méltán ismert serpenyős desszertje

12.000,- Ft

Éjfélkor a hozzánk betérőket, kívánságuk szerint forró virslivel, szerencsét hozó lencsefőzelékkel kínáljuk!

950,- Ft